Om oss

VEKO AS ble etablert i januar 2007 og er lokalisert sentralt på Nøtterøy, utenfor Tønsberg.

Vi er leverandør av energieffektive og miljøbesparende tjenester og løsninger innen klimaanlegg (kjøle-/kulde-/varmeanlegg og ventilasjon), til både private boliger og næringsbygg.
I tillegg utfører vi feilsøking (statusrapport), utbedring, samt service og vedlikehold på ventilasjon- og klimaanlegg. Vi tilbyr gunstige serviceavtaler som vil bidra til å sikre en optimal økonomisk drift, og samtidig redusere risiko for utilsiktet driftsstans/havari. Periodisk vedlikehold er forebyggende og samtidig som det vil bidra til opprettholdelse av anleggets funksjonalitet og ytelse, vil det i de fleste tilfeller også forlenge levetiden på anlegget.

Med virkning fra 1.mai 2014 overdro Halton Norge alle sine avtaler og serviceansvar på UV/Water Wash/Takinstallasjoner til VEKO AS, som i den forbindelse har inngått avtale med Halton Foodservice.  VEKO AS vil som Halton Authorized Service Partner i Norge være kontaktpunkt for avtale og service på nevnte utstyr, samt ivareta salg av Halton reservedelskomponenter til ettermarkedet.  Våre serviceteknikere har gjennomført produkt-teknisk opplæring ved Haltons fabrikker, og kan bistå kunder og leverandører med igangkjøring, feilsøking, service og utbedringer. Vi tilbyr serviceavtale på alle typer UV-anlegg.

Bedriften har god kompetanse og erfaring innen kuldeteknikk, byggautomasjon, ventilasjon, rehabilitering, service og ventilasjonsentreprise.

Med bred og god fagkompetanse finner vi alltid gode løsninger etter kundens ønsker og behov.