Om oss

VEKO AS ble etablert i januar 2007 og er lokalisert sentralt på Nøtterøy, utenfor Tønsberg.

Vi er leverandør av energieffektive og miljøbesparende tjenester og løsninger innen klimaanlegg (kjøle-/kulde-/varmeanlegg og ventilasjon), til både private boliger og næringsbygg.
I tillegg utfører vi feilsøking (statusrapport), utbedring, samt service og vedlikehold på ventilasjon- og klimaanlegg. Vi tilbyr gunstige serviceavtaler som vil bidra til å sikre en optimal økonomisk drift, og samtidig redusere risiko for utilsiktet driftsstans/havari. Periodisk vedlikehold er forebyggende og samtidig som det vil bidra til opprettholdelse av anleggets funksjonalitet og ytelse, vil det i de fleste tilfeller også forlenge levetiden på anlegget.

Med virkning fra 1.mai 2014 overdro Halton Norge alle sine avtaler og serviceansvar på UV/Water Wash/Takinstallasjoner til VEKO AS, som i den forbindelse har inngått avtale med Halton Foodservice.  VEKO AS vil som Halton Authorized Service Partner i Norge være kontaktpunkt for avtale og service på nevnte utstyr, samt ivareta salg av Halton reservedelskomponenter til ettermarkedet.  Våre serviceteknikere har gjennomført produkt-teknisk opplæring ved Haltons fabrikker, og kan bistå kunder og leverandører med igangkjøring, feilsøking, service og utbedringer. Vi tilbyr serviceavtale til kunder med Halton produkter.

Bedriften har god kompetanse og erfaring innen kuldeteknikk, byggautomasjon, ventilasjon, rehabilitering, service og ventilasjonsentreprise.

Med bred og god fagkompetanse finner vi alltid gode løsninger etter kundens ønsker og behov.